Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Justícia vol acabar amb la saturació als jutjats de Girona

Especialment el de família i el que porta els casos de clàusules sòl.

El Ministeri i la Generalitat ja han acordat crear-ne un de nou de família i fer les obres que calgui als jutjats i a l'Audiència

Jutjats de Girona / Cadena Ser

Girona

Justícia vol acabar amb la saturació als jutjats de Girona, especialment el de família i el que porta els casos de clàusules sòl. El Ministeri i la Generalitat ja han acordat crear-ne un de nou de família i fer les obres que calgui als jutjats i a l'Audiència per poder acabar amb el col·lapse.

Abans que acabi l'any, començaran les obres a l'edifici dels jutjats de Girona i al Palau de Justícia per afegir-ne de nous. El primer que està previst és un de família, que ara es troba totalment saturat, tot i els reforços.Ha estat un acord del ministeri i la conselleria de justícia, juntament amb tots els actors judicials, que comparteixen que és una necessitat descongestionar el jutjat de família de Girona. De moment, només n'hi havia un, amb un jutge i un secretari de reforç. Un altre dels que es troba en una situació crítica és el que porta les causes per clàusules sòl. El director territorial de Justícia, Jordi Martinoy, confia que les obres per reestructurar els jutjats comencin abans de finals d'any.

Jordi Martinoy: "Permetran desplaçar jutjats per descongestionar l'edifici"

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000180662/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Martinoy diu que els millors candidats per anar al Palau De Justícia són els jutjats mercantils. També està previst que hi hagi nous jutjats mixtos a Figueres i Sant Feliu de Guíxols.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00