Sociedad

Veïns del Poblenou denuncien inseguretat i Mossos ho neguen

Un grup de pares assegura que hi ha un "increment exponencial i alarmant d'atracaments a menors" a la zona de Diagonal Mar

Els Mossos diuen que en aquest punt de Barcelona no hi ha cap problema de risc i que en 5 mesos hi ha 12 denúncies vinculades amb menors.

La zona de Diagonal Mar, on segons un grup de pares són freqüents els atracaments Google Maps

Barcelona

Un grup de veïns del Poblenou de Barcelona reclamen més seguretat a la zona de Diagonal Mar assegurant que hi ha hagut un increment d'atracaments a menors d'edat. Als Mossos els consten 12 delictes relacionats amb menors en els últims 5 mesos i asseguren que no hi ha cap problema greu d'inseguretat a la zona.

Els pares i mares dels alumnes de tres escoles dels barris de Diagonal Mar i Besòs Maresme diuen, en canvi, que aquests dos barris del Poblenou s'estan convertint en indrets insegurs perquè hi ha hagut diversos atracaments, alguns a punta de navalla, en parcs i a prop dels centres escolars. Han demanat una trobada amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i preparen una mobilització per demanar més policia.

El pare d'un noi de 15 anys atracat a finals de gener a la sortida del centre Diagonal Mar explica que estan molt preocupats.

Els Mossos en canvi ho rebaixen. Asseguren que no hi ha cap situació alarmant, ni de risc en aquests dos barris de Barcelona, que treballen en coordinació amb les escoles de la zona i no els han fet arribar cap problemàtica extraordinària. També diuen que no hi ha cap grup concret de lladres responsable de tots els atracaments però tenen oberta la investigació.

Els Mossos diuen que d'octubre a febrer han trobat 12 denúncies relacionades amb menors en aquests punts i en el període anterior eren 8 casos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00