Sociedad

A Vallecas, sense Juanpe

El central pateix una lesió a l'adductor esquerre i estarà un temps indeterminat de baixa, segons el Girona.

Juanpe, saltant sobre Alcalá en una acció de l'últim partit de lliga, el Girona-Real Sociedad disputat a Montilivi aquest dilluns. / Imatge: Girona FC

Girona

L'infermeria del Girona -en la que només quedaven els dos lesionats de llarga durada Mojica i Aday- torna a tenir un nou inquilí, el central canari Juanpe Ramírez. Segons ha informat el Girona, el jugador pateix una lesió al tendó de l'adductor llarg esquerre i està descartat, com a mínim, per jugar aquest divendres al camp del Rayo Vallecano.

És un jugador pràcticament imprescindible des que va arribar a Girona, tan amb Pablo Machín a la banqueta com ara amb Eusebio. Ha disputat 93 partits en dues temporades i mitja i en 90 d'aquests ha disputant tots els minuts. De fet, ha jugat complets el 85% de tots els partits que hauria pogut disputar des que va aterrar a la temporada 2016/17 i els pocs que s'ha perdut han estat per lesió o per sanció.

El primer any a Segona una lesió al genoll el va deixar fora de combat durant 7 partits i també va ser una lesió el que va ajornar la seva estrena a Primera. Aquesta temporada també es va perdre un partit degut a una lesió al gluti.

Com a alternatives, el tècnic disposa de dos centrals purts, Bernardo Espinosa i Marc Muniesa. El segon, a més, és esquerrà i seria el recanvi més natural. Eusebio també ha fet jugar com a central esquerrà al lateral Raúl García Carnero però era quan l'equip jugava amb 3 centrals i 2 carrilers llargs.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00