Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 22 de Agosto de 2019

Otras localidades

La Germandat dels Operaris cedeix l'antic col·legi de Sant Josep a l'Ajuntament de Tortosa

El conveni permetrà poder fer ús de les instal·lacions un mínim de 30 anys

()

L'ajuntament de Tortosa i la Germandat dels Operaris han signat un conveni per cedir al consistori l'ús de les instal·lacions de l'antic col·legi de Sant Josep  durant 30 anys.

En l'actualitat al col·legi només hi ha el menjador social i el magatzem de Càritas. Segons ha explicat l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, la voluntat de l'ajuntament "és donar a l'antic col·legi un ús esportiu per dinamintzar més el barri del Rastre, ja que des del govern s'ha fet una aposta per l'esport a la ciutat".

Des de la Germandat també han expressat la seva satisfacció amb l'acord. El director dels Sacerdots Operaris, Florencio Abajo ha assegurat que estan "molt contents amb l'acord aconseguit, ja que garanteix la continuïtat de l'obra del fundador de la congregació, Mossèn Domingo Sol, nascut a Tortosa."

L'antic col·legi de Sant Josep (conegut popularment com Els Josepets) va començar a funcionar l'any 1963, tot i que des del 1879 ja acollia a joves amb vocació religiosa.

El centre va tancar portes l'any 2000, però la presència de la congregació a la ciutat continua a través del Temple de la Reparació.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?