Sociedad

Èxit del primer Branding Day Barcelona organitzat per SER Catalunya

L'Auditori CCIB Fòrum va acollir prop de 1.800 persones en una jornada de 12 hores sobre branding, màrqueting i comunicació

Barcelona

Èxit rotund del primer Branding Day Barcelona que SER Catalunya ha organitzat per primera vegada a la capital catalana. Prop de 1.800 persones van omplir ahir l’Auditori CCIB Fòrum durant més de 12 hores a la gran jornada del màrqueting i la comunicació, que va reunir els millors experts del sector.

Jaume Serra, director de SER Catalunya

Jaume Serra, Director de SER Catalunya, va obrir una jornada, on gairebé una vintena de professionals van compartir els seus coneixements i experiències amb assistents per ajudar-los a fer créixer el seus negocis i estar al dia de les últimes tendències.

Andy Stalman

Per l’escenari van passar grans experts en branding, com el professor universitari i formador Víctor Küppers, que de manera fresca i divertida va explicar com ‘Viure amb entusiasme’, o Andy Stalman, conegut com “Mr.Branding”, que es va posar el públic a la butxaca quan va demanar una abraçada col·lectiva. El Director Creatiu de l’agència Sra. Rushmore, César García, amb la seva ponència sobre com acabar d'una vegada per totes amb les conferències sobre creativitat, va voler desmentir els mites sobre les tendències en màrqueting i publicitat. Per la seva banda, el Director de Comunicació de la Creu Roja a Catalunya, Òscar Velasco, va parlar dels Objectius de Desenvolupament Sostenible com a repte social de l’empresa.

Victor Kuppers

A la primera edició del Branding Day Barcelona també hi van participar Marco Landi, President de The Digital Box i Expresident i COO d’Apple; Cristina Vicedo, Directora general de FutureBrand; i els germans Fran i Joaquim López, Xef executiu i Director General de Villa Retiro Grup. Líders de marques reconegudes, com Esther Morillas, Directora de Màrqueting de Coca-Cola Iberia, i Fabiana Cumia, Directora de Comunicació de Rakuten TV Europa, van compartir les seves estratègies de màrqueting amb els assistents.

Marco Landi

Josep Cuní, Director del programa ‘Aquí, amb Josep Cuní’ de SER Catalunya, va moderar la taula rodona ‘El Valor de la marca Barcelona’ que va reunir a representants del FC Barcelona, la Basílica de la Sagrada Família, Vueling i Sónar. “Barcelona és molt més que una marca, és un conjunt de valors on s’inclouen el talent i la creativitat”, segons Ricard Robles, Cofundador i Codirector del Sónar. “Abans la ciutat era inconformista i ara està insatisfeta, però el més important és que no es resigni”, va apuntar el Chief Commercial Officerde Vueling, David García. “Vivim amb la tensió de preservar el que tenim, però a l’hora, amb la necessitat i les ganes d’atraure visitants”, va assegurar Guillem Graell, Director de Brand, Digital i Barça Studios. Segons Marta Otzet, Directora de Comunicació i Marca de la Basílica la Sagrada Família, Barcelona ha de ser “autocrítica, atrevida i única”.

David Meca

El 28 vegades Campió del Món de Natació, David Meca, va tancar l’esdeveniment amb la seva història de superació personal i va revelar el seu mètode per haver aconseguit, també, 100 títols internacionals i rècords mundials en diferents reptes esportius.

CADENA SER

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00