Sociedad

Supercampions

Amb un gol de Stuani de penal, el Girona s'imposa a la final de la Supercopa de Catalunya

Douglas Luiz es va lesionar quan portava un minut al camp

El moment de la celebració / Girona FC

Sabadell

El Girona ja té un títol a les seves vitrines, la Supercopa de Catalunya, el trofeu que enfronta els dos millors equips catalans de la passada edició de La Liga.

L'equip gironí es va imposar per un únic gol a zero anotat pel seu pitxtitxi, Cristhian Stuani, de penal al minut 68. La infracció la va cometre el lateral Miranda del Barça sobre el lateral del Girona, Valery.

El gol va fer justícia al que es va veure sobre el terreny de joc. El matx va ser igualat però el Girona va disposar de més ocasions encara que, al tram final, el porter Suárez va enviar al travesser una rematada d'Aleñà que anava a dins.

Àlex Granell, capità del Girona

00:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000181563/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'onze inicial del Girona tenia més jugadors del primer equip que el del Barça, que només en va portar 7 a Sabadell però Eusebio va acabar fent entrar els 20 jugadors que es va emportar a la cita, inclosos els 4 del filial.

Minut de silenci per gusó

Abans de l'inici del partit es va guardar un minut de silenci en memòria del president del Girona entre 2005 i 2010, Josep Gusó, mort divendres passat.

El partit va servir perquè tornés a tenir minuts el britànic Patrick Roberts, que va jugar 65'. El britànic es va retirar quan es va notar carregat per evitar una recaiguda de la lesió muscular que el va tenir fora de combat tres mesos.

En canvi, Douglas Luiz, que va entrar després del descans, va haver de plegar quan no portava ni un minut al camp, presumiblement, per una lesió muscular. S'haurà de veure si és alguna cosa seriosa que l'impedeix jugar contra el València o va ser només per precaució.

També va semblar que es feia mal en una relliscada del Choco Lozano però l'hondureny encara va jugar uns minuts més i es va retirar del camp amb aparent normalitat.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00