Lunes, 13 de Julio de 2020

Otras localidades

CAMBRA COMERÇ

Chavarria no repetirà com a president de la Cambra de Comerç de Tortosa

L'actual president ha anunciat que no es presentarà a les properes eleccions

Pla mitjà del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Maria Chavarria, i el gerent Francesc Miguell.

Pla mitjà del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Maria Chavarria, i el gerent Francesc Miguell. / Anna Ferràs (ACN)

L'actual president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, Josep Maria Chavarria, ha anunciat que no es presentarà per a les properes eleccions de la Cambra.

Chavarria ha explicat que "hi ha empreses preparades, preparadíssimes, per ocupar aquest lloc i també és important renovar".

Chavarria ocupa el càrrec de president de la Cambra des de l'any 2015, quan va entrar en substitució de José Luis Mora.

A la Cambra de Tortosa ja s’ha tancat per consens el que serà el futur comitè executiu, format per 14 empreses del territori. El comitè, un cop constituït, serà el que escollirà el nou president.

Chavarria també ha explicat que la Cambra continua fent pressió per tal de demanar els desdoblaments de les carreteres N-420 i la C-12.

El proper 11 de març, el president i el subdelegat del govern a Tarragona, Joan Sabaté, viatjaran a Madrid per reunir-se amb el Secretari d'Estat d'Infraestructures i traslladar-li les més de 600 firmes que s'han recollit en diferents ens locals del Baix Aragó i les Terres de l'Ebre.

Segons Chavarria, amb aquestes firmes "s'intentarà fer pressió i posar el problema de les infraestructures del nostre territori damunt la taula del govern".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?