Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

Amb un peu i mig a semifinals

  • L'Uni Girona guanya de 23 a la pista del Lió, el líder de la lliga francesa, i haurà de defensar aquesta renda la setmana vinent a Fontajau
  • L'Uni tenia la baixa de Reisingerova però les franceses la de dos referents, De Santos i Clark

Gabby Williams, entrant a cistella. /

L’Spar Citylift es va refer de la derrota a la final de la Copa de la Reina amb una victòria de molt mèrit a la pista del líder de la lliga francesa, l’Asvel Lió. Les gironines es presentaven a la cita amb la baixa de la seva pívot, Julia Reisingerova, però el Lió també tenia un contratemps important al no poder comptar amb Dos Santos i Clark.

L’Uni va anar per feina amb dos triples inicials de Nuria Martínez que Colhado va eixamplar fins al 0-8 i al final del primer quart ja manava per 10 punts (11-21). Aquest avantatge de marcador ja no es va abandonar en cap moment del partit. Les gironines van guanyar tots els quarts.

L’equip que prepara Èric Surís, que en alguns moments va utilitzar la zona per cobrir la baixa de Reisingerova, va arribar a tenir una màxima renda de 26 punts a falta de poc pel final (52-78) però torna amb un +23 que també hauria de ser suficient per classificar-se per primer cop en la seva història per una semifinal europea.

El rival va intentar continuar dins del partit a base de triples (en va anotar 11 per 10 l’Uni) però l’equip gironí va respondre col·lectivament amb 5 jugadores que van anotar 10 punts o més (Palau 10, Nuria Martínez 11, Hampton 14, Williams 17 i Colhado 17) i uns sèrie immaculada des del tir lliure.

La tornada serà dijous vinent a Fontajau a les 20h. A les altres eliminatòries, Perfumerías Avenida va perdre de 8 a fora, Cukurova va guanyar de 4 a fora i Montpeller, amb un +16 a domicili, també ho té molt fet.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?