Sociedad

Els partits d'esquerres no arriben a un acord per presentar una única candidatura al Senat

PSOE, Podem, Més i Esquerra de Menorca no arriben a un acord i concorreran per separat a la Cambra Alta

Senadao / Cadena SER

Mahón

Els partits polítics d’esquerres no presentaran candidatura unitària al Senat. PSOE, Podem, Més i Esquerra de Menorca no arriben a un acord i concorreran per separat a la Cambra Alta.

Les quatre forces progressistes s’han reunit fins a tres vegades ocasions per consensuar una candidatura conjunta però, tot i que la voluntat dels partits sempre ha estat arribar a un consens, finalment no ha estat possible, diuen, per manca de temps i pel breu termini que el calendari estableix.

A pesar de no haver arribat a cap acord, els quatre partits s’han compromès a què, si el senador o senadora que finalment resulti elegit pertany a una de les quatre forces d’esquerres, es farà una feina coordinada i conjunta per tal de fer arribar a la Cambra Alta propostes progressistes.

S’ha de recordar que l’actual acta de senador per Menorca l’ha ostentat el Partit Popular durant els darrer 8 anys amb Juana Francis Pons Vila, qui ja ha anunciat que enguany renuncia a ser reelegida. El seu lloc serà ocupat per Aurora Herráiz.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00