Sociedad
REUS

Crisi oberta al grup municipal de Ciutadans

L'actual portaveu, Juan Carlos Sánchez, denuncia que ha estat vetat per la direcció del partit a Catalunya després d'haver informat de presumptes irregularitats d'un càrrec de rellevància

Reus

La decisió de no ser candidat li ha comunicat el mateix Carlos Carrizosa, secretari d'organització de Ciutadans. Segons ha explicat Sánchez, el dia 3 de febrer i després d'haver estat ratificat com a cap de llista dies abans, va posar en coneixement de la direcció del partit les presumptes irregularitats d'un important membre de l'àmbit català. Tres dies després va rebre un correu electrònic de Carrizosa on se li comunicava que no seria cap de llista per haver denunciat el cas.

Sánchez ha evitat donar detalls per respecte al procés d'investigació interna que assegura s'està realitzant. En tot cas, ha assegurat que si es confirmen les sospites, podrien tractar-se de fets fraudulents i delictius.

Aquest final és resultat de setmanes de negociacions tenses entre la cúpula municipal i la catalana per la confecció de la llista electoral. Des de Barcelona s'havien censurat noms com els dels actuals regidors Guillermo Figueras o Pepa Labrador. Després d'aquesta decisió, cap dels quatre representants municipals actuals repetirà a les eleccions del pròxim mes de maig.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00