Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

Encuentro Dial amb el Miquel Abras

D’un punt de no retorn, en naixerà un punt de partida. Amb aquesta frase, en Miquel Abras torna a primera línia de foc musical. El cantautor de l’Empordà ha tornat amb un doble disc; Punt de no retorn i Punt de partida. En molt poques ocasions, s’ha donat el cas d’un músic que publiqui dos treballs en 24 h, però està clar que el Miquel sempre marca la diferència. Es tracta de dues maneres d’expressar mitjançant la música totes aquelles vivències que l’han tocat especialment.

A Cadena Dial hem anat descobrint aquests àlbums que ara tens l’oportunitat de tastar en directe. Un cop més, la ràdio del millor de la nostra música, ens brinda l’oportunitat d’assistir a una trobada molt especial amb el nostre artista preferit, en aquest cas amb el Miquel Abras.

Com ja és habitual, en aquesta trobada íntima, amb molt poc públic, els assistents passen a ser periodistes actius que faran les preguntes que vulguin marcant el ritme del concert. Si t’animes, només cal que entris al Facebook, l’Instagram o al Twitter i buscar @cadenadialcat o descarregat la teva invitació aquí

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?