La Graderia
Deportes

Un pèrit de la defensa contradiu la Fiscalia i nega que Rosell transferís 8,4 milions a Teixeira

Els 8,4 milions que UPTREND va rebre a Andorra "van anar a parar a Teixeira", diu la Fiscalia de manera rotunda en el seu escrit d´acusació

El judici a Sandro Rosell a l'Audiència NacionalGetty Images

Barcelona

UPTREND és l´empresa de Rosell que va ingressar les comissions pels partits amistosos del Brasil.

Diu el fiscal que Teixeira aquests 8,4 milions els va rebre de manera indeguda i fraccionada a través d´un entramat societari fictici que controlava Rosell.

Rosell nega la major i diu que els pagaments a aquestes societats ho són per dividends i comissions legals que ell va rebre per la seva mediació en els partits de Brasil.

Però la defensa insisteix que en tot cas aquestes societats que van rebre els diners a Andorra, societats que la Fiscalia diu que estan vinculades a Teixeira, que no van rebre els 8,4 milions que sosté el ministeri públic sinó que van ser 4 milions, ha argumentat el pèrit.

Aquesta ha estat l´explicació feta pel pèrit Francisco Olmo fins que el fiscal l´ha interromput dient-li que no havia comptat totes les transferències.

El pèrit ha replicat que es referia exactament als diners rebuts a Andorra per UPTREND, i no a altres partides seguint el relat del propi escrit d´acusació.

Un “saldo” equilibrat enhtre Rosell i Teixeira

D´altra banda, segons l´informe del pèrit, s´acredita que el saldo entre les transferències intercanviades entre Rosell i Teixeira dona pràcticament zero per demostrar que no hi ha un beneficiari de les suposades comissions il·lícites.

Les seves societats van fer transferències igualades per valor d´uns 16 milions

Demà és el torn per a pericials sobre dret estranger sol·licitades per la defensa de Rosell i també torn per a les conclusions del fiscal, per saber si Fiscalia manté els càrrecs o els rebaixa, o treu alguna acusació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00