Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

L'Estat porta als jutjats nou ajuntaments i el consell comarcal de l'Alt Empordà

Són els ajuntaments de Bolvir, Sant Julià de Ramis, Riudellots de la Selva, Torroella de Montgrí, Maià de Montcal, Pont de Molins, Sant Gregori, Vilabertran, Llambilles i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

Ajuntament de Sant Julià de Ramis / ACN

Girona

La moció aprovada pels ajuntaments demandats donava suport explícit al punt número 2 de la resolució del Parlament que rebutjava i condemnava el posicionament de Felip VI pel que fa a la seva intervenció en el conflicte català i la seva resposta a les càrregues policials l'1-O.

També donava suport al punt que instava totes les institucions de l'Estat a garantir la convivència i condemnava l'article 155.

L'alcalde de Sant Julià de Ramis Marc Puigtió ha explicat a Ràdio Girona que no descarten donar una resposta unitària.

Marc Puigtió: "Vam aprovar la moció per unanimitat i la defensarem on sigui, i més tenint en compte les càrregues policials a Sant Julià de Ramis l'1-O"

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000182030/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El jutjat contenciós ha admès a tràmit el recurs i dona 20 dies als ajuntaments demandats per enviar l'expedient administratiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00