Sociedad

Marc Pons serà cap de llista del PSOE al Parlament i Maria José Camps, la número 2 a l'Ajuntament de Maó

Susana Mora, Miquel Company i Bàrbara Torrent encapçalaran la llista al Consell

Comité Insular / PSOE Menorca

Mahón

Tot i que les eleccions locals i autonòmiques no estan encara convocades, de fet no es convocaran fins al proper dia 2 d’abril, els partits polítics ja van configurant les seves candidatures.

La Comissió Executiva del PSOE Menorca i el Comitè Insular van reunir aquest dimarts a tots els seus membres per aprovar les llistes al Consell Insular i Parlament i dimecres, el Consell Polític del PSIB, les va ratificar.

Sense sorpreses pel que fa al Consell, l’actual Secretària General del partit, Susana Mora, liderarà una candidatura que tindrà a l'actual conseller de Projecció Econòmica, Miquel Company, en el nombre 2 i a Bàrbara Torrent com a nº 3.

Pel que fa al Parlament, s’ha imposat la voluntat de Francina Armengol i Marc Pons serà el cap de llista, seguit de l'exalcaldesa de Ciutadella, Pilar Carbonero, Damià Borràs i Elena Costa. Mentre que potser la gran sorpresa és la presència de l’actual diputada, Maria José Camps, com a nombre 2 de la llista que Héctor Pons encapçalarà a l’Ajuntament de Maó.

L’exconsellera Carme Garcia Querol serà l’aposta socialista pel Senat mentre que l’’exbatle de Lo, Pau Morlà, serà el nombre 3 a la llista balear al Congrés dels Diputats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00