Jueves, 29 de Octubre de 2020

Otras localidades

PLENO EN EL CONGRESO PLENO EN EL CONGRESO Sigue en directo el debate de la prórroga del estado de alarma hasta mayo de 2021
UNIVERS SER TGN-RÀDIO REUS

Comella: "Tarragona serà un banc de proves del futur de la sanitat catalana"

La segona edició de l'Univers SER Tarragona-Radio Reus ha analitzat el futur del territori en l'àmbit sanitari i també econòmic i turístic.

Comella: "Tarragona serà un banc de proves del futur de la sanitat catalana"

El director general del CatSalut, Adrià Comella, assegura que el Camp de Tarragona ha de ser el banc de proves de la nova gestió sanitària a Catalunya. Comella planteja un treball en xarxa entre els diferents equipaments i passa la pilota al territori perquè decideixi quin projecte sanitari vol tenir.

Creu que el sud és com un petit país perquè hi ha la presència de diferents proveïdors i models sanitaris donant un mateix servei públic. A més, també parla de conflictes entre el nord i el sud de la demarcació i entre instal·lacions i centres.

La indústria tarragonina reclama un pacte polític transversal i unitari per aconseguir més competitivitat. El sector lamenta que encara hi hagi dèficits per exemple en infraestructures i en el preu de l'energia.

El trencament de l'estacionalitat turística és l'objectiu fonamental del treball entre institucions, administració i sector privat per tal de convertir la Costa Daurada en un destí anual, de gener a desembre. El turisme esportiu és el producte que s'està impulsant conjuntament per tal d'atraure visitants fora de la temporada estiuenca i anar més enllà del sol i la platja.

D’altra banda, l’alcalde de Salou posa terminis a l'arribada de Hard Rock: assegura que d'aquí un mes desvetllaran si tiren endavant o no el projecte.

Pel que fa al futur de la segona àrea metropolitana catalana i la Regió del Coneixement, els agents socials, polítics i econòmics coincideixen en que cal continuar avançant en la seva construcció i de manera unànime. 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?