Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

Comella: "Tarragona serà un banc de proves del futur de la sanitat catalana"

La segona edició de l'Univers SER Tarragona-Radio Reus ha analitzat el futur del territori en l'àmbit sanitari i també econòmic i turístic.

El director general del CatSalut, Adrià Comella, assegura que el Camp de Tarragona ha de ser el banc de proves de la nova gestió sanitària a Catalunya. Comella planteja un treball en xarxa entre els diferents equipaments i passa la pilota al territori perquè decideixi quin projecte sanitari vol tenir.

Creu que el sud és com un petit país perquè hi ha la presència de diferents proveïdors i models sanitaris donant un mateix servei públic. A més, també parla de conflictes entre el nord i el sud de la demarcació i entre instal·lacions i centres.

La indústria tarragonina reclama un pacte polític transversal i unitari per aconseguir més competitivitat. El sector lamenta que encara hi hagi dèficits per exemple en infraestructures i en el preu de l'energia.

El trencament de l'estacionalitat turística és l'objectiu fonamental del treball entre institucions, administració i sector privat per tal de convertir la Costa Daurada en un destí anual, de gener a desembre. El turisme esportiu és el producte que s'està impulsant conjuntament per tal d'atraure visitants fora de la temporada estiuenca i anar més enllà del sol i la platja.

D’altra banda, l’alcalde de Salou posa terminis a l'arribada de Hard Rock: assegura que d'aquí un mes desvetllaran si tiren endavant o no el projecte.

Pel que fa al futur de la segona àrea metropolitana catalana i la Regió del Coneixement, els agents socials, polítics i econòmics coincideixen en que cal continuar avançant en la seva construcció i de manera unànime. 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?