Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 24 de Octubre de 2019

Otras localidades

El trànsit no va variar durant l'episodi de contaminació

Segons dades del Servei Català de Trànsit, la mobilitat en vehicle privat va ser fins i tot superior pels desplaçaments associats al Mobile World Congress

La recomanació de deixar el cotxe a casa durantl’últim episodi de contaminació per partícules no va tenir cap efecte. És més, segons dades del Servei Català de Trànsit a les que ha tingut accés SER Catalunya, la mobilitat en vehicle privat va ser fins i tot superior a l’habitual pels desplaçaments associats al Mobile World Congress.

El nombre de cotxes que entren cada dia a l'àrea metropolitana de Barcelona –500.000– no va variar durant els quatre dies que va durar l'episodi de contaminació per partícules –del 28 de febrer al 4 de març–. De fet, un d'aquests dies, el 28 de febrer, aquesta mobilitat va ser un 4% superior. Un increment que el Servei Català de Trànsit associa a la cloenda del Mobile World Congress, que va fer créixer, entre d’altres, els desplaçaments a l'aeroport i que entra dins dels límits normals de fluctuació diària del trànsit.

Segons aquestes mateixes dades, la resta de dies que va durar l'episodi de contaminació i la recomanació de no fer servir el cotxe tampoc es va apreciar cap diferència en la mobilitat interurbana. Com tampoc es va notar res els primers dies del Mobile World Congress, del 25 al 27 de febrer.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?