Sociedad

El somni continua

L'Uni Girona jugarà les semifinals de l'Eurocup contra el Montpeller francès

El conjunt gironí va imposar-se per 61 a 54 al Lió però les franceses van arribar a guanyar de 12

Mai cap equip català havia arribat tan lluny a Europa

Un moment del partit / Uni Girona

Girona

L'Uni va fer un mal inici de partit i les franceses, que tenien moltes baixes, van obtenir les primeres rendes a partir del triple -Tanqueray va estar especialment inspirada- i van arribar a posar-se amb +12 al marcador, cosa que reduïa el marge que portava l'Uni del partit d'anada a menys de la meitat.

Però les gironines van reaccionar, van arribar al descans a només 6 punts (26-32) a mitjans del tercer quart es van posar per davant de marcador (38-37) i ja no van permetre cap més sorpresa.

Sense Reisingerova i amb Nadia Colhado condicionada per un probema a la mà que es va agreujar quan va caure a terra en una lluita, Gabby Williams va contribuir a apujar el llistó defensiu (7 rebots) i també va ser decisiva en atac malgrat la seva mala sèrie de llançaments (5/13 en tirs de 2).

La pivot Bea Sánchez -que va haver de jugar minuts de 5 degut als problemes del joc interior- diu que una semifinal de competició europea és un repte difícil però que s'han guanyat el dret a somiar.