Sociedad
POLITICA

Els regidors de C's a Reus denuncien a Fiscalia el diputat Carlos Sánchez

Asseguren que ha comès un frau laboral. Sánchez hauria estat de baixa l'estiu de 2015, i durant la campanya per les eleccions al Parlament del setembre.

Reus

Carlos Sánchez va presentar la baixa laboral el 9 de juny de 2015 i ja no es va reincorporar mai més a la policia local de Cambrils, segons ha pogut confirmar SER Catalunya. El 27 de setembre va resultar escollit diputat al Parlament, després d'haver participat activament a la campanya electoral, no només a Cambrils, sino en diverses ciutats del Camp de Tarragona. Al Facebook oficial del partit se'l pot trobar passejant amb la cap de llista, Inés Arrimadas, o en carpes al carrer mentre, a la feina, anava acumulant dies de baixa. Quatre mesos i mig en total fins la constitució del Parlament a finals d'octubre.

La denúncia, a la que ha tingut accés aquesta emissora, inclou també captures de pantalla de converses de Sánchez demanant consell a una tercera persona sobre com afrontar la visita per demanar la baixa laboral. Poc després de sortir de la consulta, Sánchez li hauria dit al seu interlocutor, textualment, que és un gran actor i que ho ha aconseguit, que efectivament li ha donat la baixa.

El diputat admet haver-la sol.licitat, en concret per ansietat, però assegura que també va demanar la baixa de la Tresoreria General de la Seguretat Social...És a dir, deixar de cobrar.

Aquest és el cas que el portaveu municipal de Reus, Juan Carlos Sánchez, assegura que ha estat el detonant perquè el partit l'hagi vetat per encapçalar la llista electoral dels taronja.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00