Hoy por Hoy Reus
Actualidad
Esports

El CF Reus amplia el recurs al TAD

Cliffton Onolfo es reuneix amb la Lliga dos mesos després de la seva arribada a la ciutat.

Curt Onalfo, a l'esquerra, i Clifton Onolfo a la dreta. / Oriol Aymí

Reus

El Club Futbol Reus amplia el recurs contra la suspensió de tres anys decretada per La Lliga. L'entitat roig-i-negra va recórrer la decisió al·legant que la Lliga havia pres la decisió d'excloure al conjunt reusenc del futbol professional sense el vistiplau de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

Ara, el club ha afegit dos nous arguments al recurs que va presentar davant el Tribunal Administrativo del Deporte, ens que va sancionar-lo. D'una banda, subratlla que La Lliga ha adulterat la competició, perquè els equips que tenien previst jugar contra el Reus sumen sempre tres punts. D'altra banda, considera que passar d'una lliga de 22 equips a una de 21 suposa una pèrdua econòmica global, és a dir, els equips que haurien de rebre la visita del Reus al seu estadi deixaran d'ingressar entrades, els anunciants tindran menys impacte amb els seus anuncis... el que podria motivar que tots els agents implicats en el negoci futbolístic engeguessin una demanda col·lectiva.

A més a més, el propietari americà del Club Futbol Reus, Cliffton Onolfo, va reunir-se per primer cop amb representants de La Lliga dijous passat, a Madrid. Una reunió que fonts del club asseguren que va servir perquè el club exposés els seus plans de futur als responsables de la competició.

Clifton Onolfo durant la seva visita a LaLiga. / Cedida

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00