Sociedad
VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

Detingut un home per tocaments i agressions a dues dones

Els fets han tingut lloc aquest cap de setmana a un local d'oci d'Andorra la Vella

La policia ha efectuat la darrera setmana 16 detencions de les quals dues estaven relacionades amb violència contra les dones. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

La policia deté un home per tocar una part íntima a una dona i agredir la seva amiga en un local d'oci.

Els fets han tingut lloc aquest cap de setmana a un local d'oci d'Andorra la Vella, on es van requerir els serveis dels agents per un presumpte delicte contra la llibertat sexual i la integritat física.

Durant la matinada de divendres a dissabte, l'interessat hauria efectuat un tocament en una part íntima a una dona sense el seu consentiment, i tanmateix hauria agredit a una amiga d'aquesta primera amb un cop de puny a la galta dreta, que li hauria provocat una ferida sagnant a l'interior de la boca.

El dissabte també destaca la detenció d'un home resident de 72 anys, a Encamp, per un presumpte delicte contra la integritat i contra la llibertat en l'àmbit domèstic. La víctima hauria patit diferents lesions a la cara dels cops que hauria rebut per part de l'home, que també hauria esgrimit un ganivet de cuina i hauria proferit amenaces a la parella.

A més, la policia ha detingut aquest diumenge a Andorra la Vella un home no resident de 43 anys, com a presumpte autor confés del robatori efectuat el passat 23 de desembre en un establiment de perfumeria al Pas de la Casa. L'home espanyol hauria trucat a la policia assegurant ser l'autor del robatori.

Cal destacar també la detenció d'un home no resident de 31 anys, el passat dimarts al Pas de la Casa, per estar en possessió de 4.010 paquets de tabac, valorats en gairebé 14.000 euros.

Aquestes detencions formen part de les 16 que s'han efectuat durant aquesta darrera setmana, en què hi ha hagut 5 detencions per presumptes delictes contra la salut pública, 1 contra el patrimoni, 6 contra la seguretat del trànsit i 4 per altres delictes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00