Sociedad

Troben morta una dona quan l'anaven a desnonar

La comitiva judicial que anava a fer un desnonament a Estanyol, al Gironès, ha trobat morta la dona que vivia a la casa

El cadàver era dins dins d'un cotxe que hi havia aparcat a fora

El Mas Cendra, a Estanyol (Bescanó) / Peremagria, CC-BY-SA

Bescanó

La comitiva judicial que anava a fer un desnonament a Estanyol, al Gironès, ha trobat morta la dona que vivia a la casa. El cadàver era dins dins d'un cotxe que hi havia aparcat a fora. Tot apunta que la dona s'ha tret la vida omplint el cotxe de gas.

És una dona d'uns 70 anys que vivia sola al Mas Cendra, una casa catalogada d'Estanyol, enmig del bosc al terme municipal de Bescanó. Ahir a la tarda, aquesta dona va cridar un fuster perquè anés a desmuntar-li uns mobles i se'ls emportés. Va insitir a pagar-li i es va acomiadar d'ell dient que "anava a viure a prop". Avui, quan hi ha arribat la comitiva judicial se l'ha trobat morta dins el cotxe.

Els Mossos d'Esquadra diuen que tot apunta que es tracta d'un suïcidi. Algunes fonts consultades per SER Catalunya afirmen que tenia problemes amb la seva família, tot i que no han trascendit més detalls. L'autòpsia que s'ha de fer al cadàver haurà de confirmar les causes de la mort.

El jutjat número 3 està investigant els fets. Fonts judicials expliquen que la comitiva anava a fer una execució d'una sentència de l'Audiència de Girona que anul·lava un contracte entre una societat i un particular que implicava la cessió d'aquesta vivenda. La dona havia demanat una pròrroga del temps de cessió que s'acabava justament ahir.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00