Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

El futur nou recinte firal de Lleida: 6 pavellons en 124.000 m2

Amb l'horitzó posat a l'any 2030

Imatge virtual del futur recinte firal de Lleida, i, la connexió amb la Llotja de Lleida /

El futur nou recinte firal de Lleida, als terrenys de l'antiga hípica ocuparà una superfície de 124.400 m2.Fira de Lleida preveu la construcció de 6 pavellons amb una superfície total d'uns 27.500 metres quadrats i també una passarel·la que connectarà el recinte firal amb la Llotja per damunt del riu Segre.

Fèlix Larrosa: Explica els detalls del nou recinte firal / RÀDIO LLEIDA

La inversió contemplada va des de 27 MEUR a 36 MEUR en funció de la construcció d'un pàrquing soterrat a la zona dels pavellons per a un miler de cotxes. Escolta Fèlix Larrosa, alcalde de Lleida

Fira de Lleida espera duplicar la facturació de l'entitat i passar dels 30 als 60 milions d'euros, els anys senars (amb el certamen de Municipalia) i, de 15 milions a 30 els anys parells (sense Municipalia).

L'ajuntament de Lleida planteja aquesta gran operació urbanística de futur vinculada a la transformació dels Camps Elisis, amb el trasllat del recinte firal als terrenys de l'antiga hípica, i amb la construcció d'habitatges al lloc en que ara hi ha els pavellons. Ho recull el POUM, el pla urbanístic pels propers 15 anys. 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?