Jueves, 29 de Julio de 2021

Otras localidades

Ciutadella vol que les festes de Sant Joan optin a ser Patrimoni Immaterial Mundial de la UNESCO

UPCM durà la proposta al ple d'aquest dijous

Ciutadella vol que les festes de Sant Joan optin a ser Patrimoni Immaterial Mundial de la UNESCO

David Arquimbau (EFE)

Les festes de Sant Joan de Ciutadella optaran a ser Patrimoni Immaterial Mundial de la UNESCO. Aquesta és al menys la intenció del grup municipal d'Unió des Poble de Ciutadella que demanarà aquest dijous al ple de l'ajuntament l’inici de la tramitació d’aquest procediment.

Si no hi ha novetats, el ple per unanimitat instarà al Govern a elaborar un esborrany de la candidatura que haurà de ser presentat després al Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, que serà l’òrgan que ho elevarà finalment a la UNESCO.

A més, demanen que es designi una persona experta en protocols i història per fer un seguiment a la candidatura i facilitar la informació necessària per a la seva tramitació.

Des d’UPCM es considera que la repercussió internacional, l'exclusivitat cultural i els ajuts econòmics que rebria la festa en cas de ser acceptada la candidatura serien aspectes que beneficiarien al conjunt de la societat ciutadellenca.

Aquest serà el segon intent de fer de les festes de Sant Joan Patrimoni Mundial després que el primer intent, a l’any 2003, fos rebutjat per la UNESCO.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?