Sociedad

Torra sabia des de divendres que el Síndic recomanava treure els llaços

Torra sabia des de divendres que el Síndic recomanava treure els llaços

Rafael Ribó ha revelat que el dia 15 va trucar el President i li va transmetre que, en període electoral, era recomanable treure llaços i estelades dels edificis institucionals

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó / Pol Solà (ACN)

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha fet una revelació que deixa en evidència el Govern: Quim Torra, president de la Generalitat, sabia almenys des de divendres que el Síndic li recomanava treure els llaços i les banderes estelades dels edificis institucionals. És, per cert, la conclusió que ha fet el Síndic de Greuges i que suposa un capítol més en la polèmica dels llaços grocs, després de la instància de la Junta Electoral Central. El Govern es va comprometre a complir el que els recomanés el Síndic.

En qualsevol cas, divendres passat Ribó li va trametre a Presidència una resolució, el va trucar, i segons explicaven fonts de la Sindicatura, també hi va haver una breu trobada en persona amb Quim Torra. Tot i que Ribó no ha volgut assegurar que Presidència hagués processat aquesta resolució ("hauran de preguntar al Govern", s'ha excusat), el Govern ha ocultat l'existència d'aquesta resolució fins ara, sense anar més lluny, en la roda de premsa posterior al Consell Executiu de dimarts.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00