Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

El sector metal·lúrgic ofereix formació gratuïta per omplir vacants laborals

Creu Roja i l'Associació Metall Girona oferiran a partir del mes que ve formació gratuïta per a persones que vulguin treballar a la indústria

La presentació de la iniciativa / Aleix Freixas (ACN)

Girona

El gerent de l'associació assegura que si a dia d'avui hi haguessin 500 persones formades, es podrien incorporar totes en empreses de les comarques de Girona.

Per això, juntament amb la Creu Roja han optat per oferir formació a 18 persones que no tinguin feina o que vulguin canviar de sector laboral. La responsable del Servei d'Ocupació de l'ONG a Girona, Verònica Fernández, diu que els cursos es faran d'abril a juny.

Verònica Fernández, formació en ocupació de Creu Roja

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000182374/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els requisits per fer la formació són dominar el català i el castellà i tenir motivació per aprendre. No hi ha ni límit d'edat ni d'estudis... tot i que des de l'associació metall concreten que per fer algunes feines s'ha de ser major d'edat. A partir d'avui, tot aquell que vulgui fer aquesta formació s'ha d'acostar fins l'oficina de Creu Roja a Girona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00