Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Aquí Cuní Ebre
Sociedad
TRÀGIC SUCCÉS

Dos morts a causa d'un incendi a Tortosa

Les víctimes són una dona de 92 anys i el seu fill de 68 i les primeres hipòtesi apunten a un accident domèstic

Jordi Marsal ACN

Tortosa

Dos persones han perdut la vida a Tortosa aquest dimecres a la nit com a conseqüència d'un incendi en un domicili al carrer Hospitalet del barri de Remolins.

Les dues víctimes són una dona de 92 anys, que era propietària d'una botiga de retalls de roba al centre de la ciutat, i el seu fill de 68 anys.

Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 22.24 i un cop allà, han pogut rescatar de l’interior de la casa a la dona, a qui han traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La víctima, però, ha mort poc després amb el 90% del cos cremat. El seu fill, que tenia mobilitat reduïda, va morir al mateix domicili.

"Vam anar al pis de baix per demanar-los unes cebes, i va ser llavors quan vam veure que de sota la porta sortia fum, així que vam trucar a la policia" ha explicat Isabel López, veïna del domicili. "Sentíem una veu que cridava, la del fill, que té paràlisi a les cames i estava al llit, sense poder moure's", ha afegit.

Segons l’Ajuntament, les primeres hipòtesis apunten a un accident domèstic, el foc hauria començat a la cuina i possiblement mentre estaven cuinant. També segons l’ajuntament, l’edifici no ha patit danys estructurals i no es va desallotjar a cap veí més.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00