Sociedad

Tebas asegura que la Superlliga europea de l'ECA no es farà en cap cas

El president de LaLiga, Javier Tebas, conversa amb el director de Relacions Institucionals del Reial Madrid,Emilio Butragueño, en la presentació del nou projecte LaLiga icona, el passat dilluns / Javier López EFE

Barcelona

El projecte de Superlliga europea preveu quatre grups de vuit equips, amb setze equips que hi seran sempre i uns altres setze que pugen i baixen, i que les eliminatòries decisives a partir de quarts es jugaran el cap de setmana, i que tot plegat començarà probablement el 2024 quan toqui renovar els drets televisius, segons va explicar el company Joaquín Maroto anit al “Què t´hi Jugues”.

L'ECA i la UEFA van de la mà en la construcció d´aquesta gran competició continental.

Però Javier Tebas, president de La Liga, insisteix que aquest projecte és una ocurrència de barra de bar, i alerta que els clubs que la secundin es quedarien sense aficionats quan vegin que es passen anys sense guanyar el títol en aquesta Superlliga europea molt més competida.

Però Tebas garanteix que no es farà aquesta competició.

Tebas diu que aquest projecte no té el suport ni de La Liga, ni de la Premier, ni de cap lliga europea important perquè lesionaria les competicions nacionals, i diu que sense acord de les lligues no hi haurà Superlliga. I que en tot cas el Barça, el Madrid i l´Atlètico que sí que la volen només són 3 dels 42 clubs, o 20 que composen la competició de La Liga.

També Javier Tebas ha dit que cap tribunal mercantil ni cap organisme regulador de la competència admetrà que la UEFA, competidor de les lligues nacionals, alteri la competició i assalti les lligues alterant el principi de competència.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00