Sociedad
POLÍTICA

Apropament de militants reusencs de Ciutadans al PP

Els populars s'obren a integrar-los a les llistes, després que la direcció catalana hagi suspès de militància els regidors reusencs.

ACN

Reus

Militants de Ciutadans de Reus s'acosten al Partit Popular i negocien donar-li suport a les properes eleccions municipals. Els populars s'obren a integrar-los a les llistes, després que la direcció catalana hagi suspès de militància els regidors reusencs.

Ho confirmen fonts coneixedores de les negociacions que actualment hi ha en marxa: militants de l'extinta agrupació local taronja de Reus, avui tutelada per una junta gestora, podrien integrar-se a la llista del Partit Popular. No es tracta d'un canvi de militància, de moment, sinó d'una clara participació activa dels taronja en la campanya dels populars, que aposten per obrir les seves llistes i integrar algun candidat que faci visible aquest suport.

Les conseqüències de la denúncia

Aquest moviment es produeix dies després que els regidors de Reus denunciessin a la Fiscalia un frau laboral que pressumptament hauria comès la mà dreta de Carlos Carrizosa, el diputat i ex policia local cambrilenc Carlos Sánchez. L'acusen d'haver falsejat una baixa de 4 mesos i mig, durant la qual no va anar a treballar però sí que va fer campanya durant les eleccions al parlament de 2015. La direcció del partit ha suspès temporalment de militància els regidors reusencs.

Fonts de Ciutadans de Reus afegeixen que si són expulsats del partit definitivament, una bona part de la militància els acompanyarà i estriparà el carnet.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00