Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

Barcelona demana un préstec ciutadà per finançar plaques solars

L'Ajuntament de Barcelona ha engegat una campanya de micromecenatge per finançar les plaques solars del Centre Cívic Convent de Sant Agustí

L’Ajuntament de Barcelona ha engegat una campanya de micromecenatge per finançar les plaques solars del Centre Cívic Convent de Sant Agustí, a Ciutat Vella. Demanen 105.000 euros i es comprometen a tornar-los amb interessos en menys de cinc anys.

En 90 dies volen recaptar 105.000 euros amb aportacions de la ciutadania que poden anar dels 50 als 3.000 euros. Els diners serviran per posar plaques solars al Centre Cívic Convent Sant Agustí de Ciutat Vella.

El regidor d'Energia, Eloi Badia, reconeix que la formula de demanar diners a la ciutadania pot sorprendre, però deixa clar que no és un tema de manca de diners. “L’Ajuntament de Barcelona té capacitat econòmica per poder finançar per si mateix la instal·lació fotovoltaica, però amb aquest sistema hi ha uns valors afegits i un cert vincle i estem segurs que tindrà bona rebuda”.

L’Ajuntament de Barcelona es compromet a retornar aquest préstec col·lectiu en cinc anys amb un interès nominal del 0,95% anual.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?