Sociedad

Ryanair aprima la presència a la temporada d'hivern al Girona-Costa Brava

c

ACN / Un mostrador de Ryanair a l'aeroport

Vilobí d'Onyar

Aquest estiu, Ryanair reforça la connexió amb Brussel·les amb una nova ruta a l'aeroport de Zaventem. I a partir de l'octubre, deixarà de connectar Vilobí amb Cagliari, a Itàlia; Bratislava, a Eslovàquia, i Frankfurt, a Alemanya. Sí que recuperarà la ruta amb l'Alguer, que va perdre el 2016 després de 12 anys.

Amb aquests canvis, Ryanair es conforma amb mantenir la xifra de passatgers que va moure l'any passat a la terminal de Violbí, que van ser 1 milió 400 mil persones, dels 2 milions del total de passatgers que van trepitjar l'aeroport.

Alejandra Ruiz, portaveu de Ryanair a Espanya

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000182671/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Molt per sota de Ryanair, hi ha la britànica Jet2, que augmentarà la capacitat dels seus avions, i l'holandesa Transavia farà volar un avió cada dia a Amsterdam i a Rotterdam.

La nova temporada turística comença amb l'aeroport renovat. Han reasfaltat la zona on aparquen les naus i també han millorat el carrer on l'avió fa el gir per sortir, dues de les zones que es desgasten més a l'aeroport.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00