Hora 14 Catalunya CentralHora 14 Catalunya Central
Actualidad
Manresa

'7 raons per fugir', un film amb marca manresana

'7 raons per fugir', un film amb marca manresana

'7 raons per fugir', un film amb marca manresana

01:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1553697788_133710/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Manresa

El Kursaal de Manresa presentava aquest dimarts l’aspecte de les grans ocasions. Una catifa vermella conduïa els assistents fins a una sala que es va omplir fins a la bandera. Els protagonistes, aquest cop, també estarien entre el públic, ja que el què es projectava era una pel·lícula: 7 raons per fugir, l’òpera prima de tres directors manresans.

Quan Esteve Soler, David Torra, i Gerard Quinto van pujar dalt l’escenari del Kursaal, abans de la projecció, ja es veia clar que jugaven a casa. Era una preestrena del film, just després del seu passi pel festivals de Texas i de Màlaga, i abans de l’estrena oficial, el 5 d’abril. El públic estava completament entregat, i va aplaudir al començar i a l’acabar. I fins i tot, al mig, en el final d’alguna de les 7 historietes que conformen el film, cosa poc habitual al cinema. Però és que els directors jugaven a casa.

A la preestrena manresana van estar acompanyats per alguns dels actors del film. Àgata Roca, el nen Oleguer Noguer, o el sallentí Albert Ribalta, que comparteixen cartell amb un elenc d’actors inaudit com Emma Suárez, Lola Dueñas, Sergi López, Francesc Orella, David Verdaguer, Aina Clotet, o Vicky Peña, entre molts altres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00