Sociedad
SOCIETAT

Tarragona tindrà més càmeres al carrer

La videovigilància s'incrementarà a la ciutat arran de l'augment de delictes, especialment robatoris de cotxes i habitatges. El desplegament començarà pels barris de Llevant.

Càmera de videovigilància. / ACN

Tarragona

Tarragona posarà més càmeres de vigilància al carrer arran de l'increment de delictes. Els robatoris a dins dels cotxes han pujat un 30% en el darrer any, sobretot al centre, la Part Baixa i les platges.

També s'ha detectat als barris de Llevant més robatoris a habitatges, i és per això que ja s'han començat els tràmits administratius per demanar els permisos i instal·lar més aparells de videovigilància a la via pública, a banda dels ja existents al barri del Port.

Els fets delictius a la ciutat en conjunt han pujat un 6% durant el 2018.

El fenòmen de l’ocupació il·legal

A la ciutat hi ha 188 pisos ocupats localitzats. Els barris de ponent com Sant Salvador i la zona del centre són els que més pateixen aquesta problemàtica. De tots, tan sols 44 són de propietat privada i la resta pertanyen a entitats bancàries.

L’ajuntament i els cossos policials han resolt 86 dels casos, ja sigui amb lloguer social o bé amb procediments de desnonament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00