Sociedad

La Fundació Arcadi vol visibilitzar i investigar la fibrosi quística

Parlem amb Pilar Barceló, mare i impulsora de l'entitat

Pilar Barceló als estudis de la SER / Ràdio Girona

Girona

A Soroll hem volgut conèixer una iniciativa solidària que ha nascut a Girona. La Fundació Arcadi és una iniciativa dels dos pares de l'Arcadi, un nen amb fibrosi quística. Ja tenen data pel primer gran esdeveniment que faran.

Pilar Barceló, de la Fundació Arcadi

08:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000183758/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Parlem amb Pilar Barceló, mare i creadora de la Fundació Arcadi, una entitat que s'ha posat en marxa aquesta setmana, dirigida a malalts i familiars de fibrosis quística. És una malaltia degenerativa que a tot l'Estat pateixen unes 5 mil persones... entre elles l'Arcadi, un nen de 3 anys de Girona. La seva família ha creat una fundació amb el seu nom per a la recerca i millora de la vida de pacients que es troben en la mateixa situació.

Entre les activitats, hi ha la col·laboració amb l'hospital Trueta de Girona per divulgar la malaltia o donar formació a metges i fisioterapeutes. A més, la fundació està organitzant un acte per recollir fons i dedicar-los a la investigació el proper 28 de novembre.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00