Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 13 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Salut estudia sancionar l'hospital de Palamós

Ha obert un expedient sancionador per la mort d'una pacient de 84 anys el novembre de l'any passat.... després d'esperar més de 7 hores a urgències

Una façana de l'hospital de Palamós /

El Departament de Salut estudia sancionar l'hospital de Palamós per la mort d'una pacient de 84 anys el novembre de l'any passat, després d'esperar més de 7 hores a urgències. El departament diu que estaven sobrepassades i tots els boxs ocupats.

Del resultat que ha tret el departament de Salut de l'expedient informatiu ha decidit fer un pas més i ha obert un expedient sancionador a l'hospital per presumptes irregularitats en l'assistència donada a la dona de 84 anys que va acabar morint.

En resposta parlamentària, la consellera de Salut Alba Vergés diu que aquell dia i en la franja horària que la pacient va ser allà, les urgències estaven en plena ocupació, amb tots els boxs plens i amb un temps d'espera de 5 hores. Justifica que la saturació de l'hospital de Palamós és poc freqüent i va lligada a les limitacions d'espai físic, sobretot durant l'epidèmia de grip.

Segons va explicar la família aquell dia, la pacient va entrar a urgències amb vòmits i diarrea i en el triatge la van classificar com a nivell tres, un nivell urgent i després de 7 hores d'espera va morir.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?