Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 13 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Okupar cases i apartaments per llogar-los a turistes

És el nou frau detectat en urbanitzacions del nord de la Costa Brava

A Roses s'han disparat i en treuen com a mínim 200 euros per setmana

Platja de Roses /

És el nou frau que avança Ràdio Girona i que s'ha detectat en urbanitzacions del nord de la Costa Brava. Són lladres que entren per saquejar l'habitatge de segona residència. Després li canvien el pany i se l'apropien per llogar-lo per internet a estrangers que volen venir de vacances. A diversos punts de Roses, aquest tipus d'ocupacions s'han disparat i en treuen com a mínim 200 euros per setmana.

En aquest municipi, segons fonts policials, en l'últim any s'han multiplicat els casos d'usurpacions d'habitatges de segona residència, especialment a Canyelles, Almadrava i Santa Margarita. En aquesta última urbanització, en una sola setmana, els lladres i estafadors es van apropiar de tres apartaments d'un mateix bloc. Segons el president de la comunitat de veïns, Antoni Pujol, en un dels casos els propietaris es van trobar els turistes a dins.

Però en aquest número de telèfon no contesta mai ningú. El perfil d'aquests falsos llogaters és sempre el mateix i en moltes ocasions no dubten en llogar el mateix habitatge a més d'una família al mateix temps. De manera que, en alguns casos, els turistes arriben, paguen, els donen la clau del pis que han contractat i, quan hi entren, a dins hi troben uns altres turistes que han fet el mateix procés. Les ocupacions de segones residències també són molt habituals en cases d'Empuriabrava.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?