Sociedad

El camí a seguir a la UdG d'aquí al 2030

Parlem del pla estratègic que ha aprovat el centre acadèmic amb el rector Quim Salvi

Un moment previ a l'entrevista / UdG

Girona

La Universitat de Girona vol que cada cop més estudiants facin dues carreres perquè tinguin un coneixement més ampli. Ho ha anunciat en una entrevista a Ràdio Girona el rector de la UdG, que es basa en l'èxit que ha tingut la combinació de graus de filosofia i economia, i d'enginyeria i ADE.

Quim Salvi, rector de la UdG

17:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000183945/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De cara als propers anys, el rector de la UdG Quim Salvi creu que cal fer una aposta per la innovació i per l'administració electrònica. També canviaran els plans d'estudi per fer un incís especial per la innovació.

És una de les potes del nou pla estratègic de la universitat de cara el 2030. La Universitat de Girona reorienta la seva estratègia perquè els estudiants de lletres també tinguin coneixements de ciències.

El rector de la universitat defensa que volen preparar els futurs graduats als canvis que vindran. Volen fer que les diferents facultats col·laborin més entre si, i preveuen crear nous grups de recerca.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00