Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 17 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Pesic a la banqueta, un fitxatge mediàtic i pocs canvis a l'equip

El Barça de bàsquet planifica la temporada 2019/20. Per primer cop en anys, no hi haurà revolució a l'equip. S'esperen pocs canvis, s'espera que Pesic accepti la proposta del club de continuar i es busca un fitxatge mediàtic: Micic, base d'Efes, respondria al perfil.

Per primer cop en els darrers anys, el Barça de bàsquet no viurà una revolució en matèria d'altes i baixes el proper estiu. Tal i com hem explicat a 'La Graderia', el club confia que Svetislav Pesic accepti continuar una temporada més a la banqueta. Sobre ell, es dissenyarien uns canvis que en cap cas variarien gaire l'actual disseny de l'equip.

Fitxatge mediàtic

La idea del club és fer dos o tres retocs a l'actual equip. L'objectiu prioritari és tancar un fitxatge mediàtic. Un dels noms que quadra en el perfil de jugador que busca el Barça és Vasilije Micic, base d'Efes i per qui s'havia interessat també el Reial Madrid.

Més enllà de Micic, el Barça té també damunt la taula els noms de Kostas Sloukas, base de Fenerbahce i a priori fitxatge molt complicat, i de Derrick Williams, que juga al Bayern alemany.

Pocs canvis

Kevin Pangos, Pau Ribas, Kuric, Hanga, Oriola, Rolands Smits, Tomic, Pustovyi i Aleix Font tenen la continuïtat assegurada la propera temporada. Víctor Claver és renovació prioritària i no sembla que hi hagi d'haver problemes. I compte amb Heurtel, si arriba un base titular podria repensar-se la seva continuïtat. També hi ha dubtes amb Seraphin, per les seves lesions, i amb Jaka Blazic. Pel que fa a Singleton, que també acaba contracte, Pesic té intenció de quedar-se amb el jugador, i el club no ho frenaria.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?