Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

"Una feina ridícula"

L'alcaldessa de Girona defineix així els esforços dels últims governs per comprar pisos o per llogar-los a gent gran o joves

Pisos de Girona / ACN

Girona

Una feina ridícula. Així ha definit l'alcaldessa de Girona els esforços dels últims governs per comprar pisos per llogar-los a gent gran o joves amb necessitat. En les últimes setmanes, l'ajuntament ha adquirit 6 habitages, però reconeix que s'han de fer esforços per grans per ampliar l'oferta de pisos socials. Ho ha dit en una entrevista a Ràdio Girona.

L'alcaldessa Marta Madrenas explica preveuen adquirir tres nous pisos socials i que n'han anat a veure més de 30 per mirar d'ampliar l'oferta d'habitatges per oferir a persones vulnerables que no poden llogar o comprar un pis per l'augment dels preus. En aquest sentit, Madrenas ha demanat no culpabilitzar el turisme ni els estudiants de la universitat. Assegura que del total de 50 mil habitatges de la ciutat, l'1 i mig per cents són pisos turístics, i el 4 per cent són pisos d'estudiants.

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona

00:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000184018/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'augment del preu del lloguer, segons Marta Madrenas, és negatiu perquè podria arribar a expulsar els veïns, però nega que s'hagi arribat a aquesta situació perquè ha augmentat la xifra de persones empadronades al Barri Vell i a la resta de la ciutat.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00