Sociedad
ATLÉTICO 2 - GIRONA 0

Domini estèril

El Girona fa un bon partit al Wanda però paga car la falta d'efectivitat

Un gol de Godin concedit pel VAR i un de Griezmann a la contra firmen la primera victòria dels matalassers en 6 enfrontaments contra el Girona

Un moment del partit al Wanda Metropolitano / La Liga

Madrid

Eusebio volia que l'equip recuperés el seu segell i ho va aconseguir. Si hi va haver un amo de la possessió, aquest va ser el Girona, sobretot a la segona part. Però va perdonar, sobretot a la primera.

Doumbia va obligar Oblak a intervenir als 2' per desviar una rematada de cap quan estava completament sol a l'àrea i el porter local també va convertir en paper mullat una doble ocasió en la que el davanter ivorià també era protagonista.

Primer el va privar de la rematada amb el puny i, en l'acció següent, va blocar arran de pal un cop de cap del '22' del Girona.

Eusebio Sacristán, entrenador

00:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000184036/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'Atlético també va tenir les seves. Gorka Iraizoz va salvar l'1-0 als 30' quan Doumbia, en un intent per rebutjar, va acabar rematant a la pròpia porta. 8 minuts més tard, Koke va estavellar una pilota al pal.

A la segona meitat el guió no va variar. El Girona seguia dominant la pilota i l'Atlético va anar canviant la configuració d'equip per esperar el seu moment a la contra. Amb tot, abans del gol, Gorka va evitar el gol després d'un mà a mà de Saul i Alcalá va evitar una rematada franca de Morata al segon pal quan el davanter ja ensumava el gol.

El conjunt que prepara Simeone es va avançar als 78' quan Godín va rematar a porta buida una pilota mal rebutjada per Gorka en un corner mal defensat per l'equip. El corner no s'havia d'haver llençat mai perquè venia d'un fora de joc i l'àrbitre havia anul·lat prèviament el gol per fora de joc de Griezmann. Després de consultar-ho amb el VAR, va acabar concedint-lo.

El Girona va abocar-se definitivament a l'atac en el tram final i l'Atlético ho va aprofitar per sentenciar a la contra. Una passada de Vitolo va deixar sol Griezmann davant del porter i el va batre amb una vaselina.

El Girona mantindrà la distància amb el descens si avui el Celta perd al camp del Huesca i si no és així veurà reduïda la distància amb la zona de descens a 5 punts just abans de rebre l'Espanyol a Montilivi.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00