Sociedad
Turismo

Comença una magra temporada de creuers a Maó

El Seven Seas Voyager inicia un any on arribaran només 67 vaixells turístics al port natural

Aquest creuer és el primer d'enguany a Maó / SER Menorca

Mahón

Maó inicia la temporada de creuers aquest dilluns amb l’estada durant les hores diürnes del vaixell Seven Seas Voyager de 206 metres d’eslora i una capacitat de 706 passatgers. És el primer que arriba enguany, un 2019 que serà bastant fluix pel que fa a aquest sector turístic.

S’espera que aquest 2019 arribin un total de 67 creuers a Maó, pels 94 d el'any passat. La raó  principal és que les navilieres fan vaixells cada cop més llargs que ja no caben al port de Maó.

Per intentar guanyar vaixells de gran eslora es treballa en solucions com fer una petita instal·lació a la part exterior de la Mola i que els vaixells puguin desembarcar el passatge allí mitjançant barcasses.

Però la consignatària Rosa Cardona avisa que no és una opció tan senzilla. "allà la mar es bornia molt" avisa. A més, el fondeig dels vaixells es faria a 3 milles i mitja la qual cosa també és una distància considerable.

El Seven Seas Voyager ha arribat de Palma i marxarà cap a Vendres, França, aquest dilluns capvespre. Aquest dimarts arriba a Maó el segon creuer, es tracta del Bamoral amb una eslora de 217,91 metres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00