Sociedad

Estrenem en primícia Eco, el nou videoclip de La Folie

Tal com han avançat els integrants de La Folie, la Paula i l'Andreu, Cadena Dial i ELS40 estrenen abans que ningú el seu nou videoclip. La banda emprèn un nou camí musical amb noves cançons però també amb una imatge renovada que no passa inadvertida en el clip

Barcelona

Han estat molts els seguidors que s'han preguntat el significat del títol d'aquesta primera cançó, Eco. Es tracta d'una idea clara, que La Folie no ha deixat de repetir: “La vida és com un eco: si no t’agrada el que estàs rebent, fixa’t en el que emets”.

La Folie sempre ha estat una formació inspiradora i profundament alegre i engrescadora, un tret que no ha canviat. De fet, hi ha molts altres ingredients que no han variat, com el suport de grans amics com el Marc Martin amb qui han tornat a treballar de nou deixant que fes màgia en la producció de l'avançament d'aquest esperadíssim tercer disc.

Encara no hi ha data de llançament d'aquest nou àlbum així que, degustem aquest primer clip en el qual la banda catalana ens introdueix a un món oníric, amb una explosió de llum, ombres i color des d’on mostren que han fet un pas endavant tant a nivell estilístic, com d’imatge. El videoclip ha estat enregistrat a The Hub Studio Barcelona i cal destacar la participació de la ballarina Marta Dalmau, membre de la companyia Dans In Vitro.

En aquesta ocasió, han comptat amb el director Salva Musté, que ha treballat amb diferents artistes nacionals com Manu Tenorio o Roser.

A més, han incorporat a l’equip l’estilista JoshHerr, que ha dissenyat els looks d’artistes com Lola Indigo i Nerea, ex concursants d’Operación Triunfo, i el perruquer i maquillador Ismael Grau, que ha treballat amb artistes com Soraya i Rebeka Brown. Grans professionals, molta il·lusió i un resultat increïble que ja és tot teu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00