Deportes

"Vaig veure perillar el fitxatge de Ronaldinho quan Roberto de Assis va desaparèixer de la cua de l'avió"

L'ex vicepresident del FC Barcelona, Manel Arroyo, recrea al 'Què t'hi jugues!' el moment en què el Manchester United va estar a punt de trencar l'acord entre el Barça i el PSG

Getty Images

Barcelona

L'ex vicepresident del FC Barcelona, Manel Arroyo, ha explicat al 'Què t'hi jugues!' com van viure des del club l'agonia i el nerviosisme previ al fitxatge de Ronaldinho. "La meva confiança en el president del PSG aleshores, Francis Graille, va ser un dels elements que va ajudar a què Ronaldinho estigués al Barça", ha assegurat Arroyo. Per aconseguir que el brasiler vestís de blaugrana, ha dit, "Sandro Rosell va posar a treballar tota la seva xarxa de contactes". I malgrat han passat els anys, Arroyo encara guarda un petit tresor que va fer possible aquella operació: "Conservo a casa el 'Montblanc' amb el que vam redactar el contracte. És l'única cosa que guardo d'aquell fitxatge. No tinc cap samarreta signada de Ronaldinho ni res, aquest va ser el meu error", ha reconegut entre bromes.

Manel Arroyo al 'Què t'hi jugues!': "Vaig veure perillar el fitxatge de Ronaldinho quan Roberto de Assis va desaparèixer de la cua de l'avió" (09/04/2019)

12:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001484267/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ronaldinho volia jugar al Barça, però quan estava ja tancada la negociació entre el Barça i el PSG, el Manchester United va estar a punt de trencar l'acord, i així ho ha recordat Arroyo: "Tornàvem cap a Barcelona. Estàvem a la cua de l'avió amb el Sandro i el Roberto de Assis... i de cop el Roberto va desaparèixer. No hi havia manera de parlar amb ell, no ens contestava al telèfon ni res. Va fugir de nosaltres. No enteníem res". L'ex vicepresident del Barça ha explicat que van passar hores complexes i molt preocupats, pensat-se que s'havia acabat tot: "A l'avió, el Sandro i jo quasi no parlàvem. El germà i representant de Ronaldinho no ens va agafar cap trucada fins a la mitjanit. Després vam saber que el United havia arribat a Lió per pressionar el PSG perquè el fitxatge de Ronaldinho fos per ells".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00