Sociedad

Pugen un 20% les agressions sexuals a les comarques de Girona

El cap dels Mossos a Girona alerta que tot i els esforços no hi ha resultats per aturat aquesta violència

El cap de la Regió Policial de Girona, el comissari Josep Milan, / ACN ACN

Girona

El cap del cos a Girona, Josep Milan, diu que aquestes agressions, a banda d'anar a més, han evolucionat amb gravetat... amb el que ell anomena "depredadors grupals"... i assegura que els Mossos treballen en un Pla d'Acció contra els abusos sexuals.

A més, l'any passat van haver-hi dues víctimes mortals a mans de les seves parelles a les comarques de Girona. Per això, des del cos reclamen més reacció de la gent i avançar en la detecció dels primers indicadors de risc.

Josep Milanm cap dels Mossos a Girona

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000184397/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Milan afegeix que una altra de les prioritats del cos són els robatoris amb violència a domicilis, que han crescut un 15%, i on assegura estan treballant contra els multireincidents.

També, diu estan posant més controls contra les persones que condueixen sota els efectes de l'alcohol o que utilitzen el mòbil. L'any passat, a les carreteres de les comarques de Girona, van perdre la vida 32 persones.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00