Martes, 11 de Agosto de 2020

Otras localidades

Arrimadas esquiva Catalunya

Inés Arrimadas ha celebrat 3 de cada 4 actes de precampanya fora de Catalunya des que va anunciar que seria la cap de llista de Ciutadans per Barcelona. A més, durant els primers dies de campanya, l'encara cap de l'oposició només garanteix una presència testimonial a la província que pretén representar

Inés Arrimadas a un acte a Las Rozas (Madrid) el passat dia 7

Inés Arrimadas a un acte a Las Rozas (Madrid) el passat dia 7 / Ricardo Rubio (Europa Press)

El 23 de febrer, Arrimadas ja anunciava que volia representar els barcelonins, precisament, en un acte a Madrid.

Des de llavors, Arrimadas ha anat a Waterloo, Ciudad Real, Zaragoza, Sevilla o Palma i ha tornat a Madrid diversos cops (per exemple, va preferir assistir a la manifestació del 8M a la capital abans que a la de Barcelona).

De les 21 convocatòries on ha participat, només 6 han estat a Catalunya: un míting amb Rivera a l'Hospitalet després d'anunciar el fitxatge de Corbacho; un altre a Vilafranca i 4 rodes de premsa per parlar dels llaços grocs.

Arrimadas serà avui a Barcelona per l'enganxada de cartells, demà al matí a TV3, però ni demà a la tarda, ni dissabte, ni diumenge té previst, de moment, cap acte a Catalunya.

Des de l'entorn d'Inés Arrimadas al·leguen que és normal que visiti diferents punts d'Espanya en la seva condició de portaveu nacional del partit. Segons expliquen, ha aprofitat la precampanya per ajudar els candidats de determinades províncies que són estratègiques per Ciutadans a les generals i també a alguns aspirants a l'alcaldia que poden obtenir un bon resultat a les municipals.

Aquestes fonts destaquen que Arrimadas és una figura amb molta tirada arreu d'Espanya i que, en cap cas, ha descuidat les seves obligacions al Parlament com a cap de l'oposició. Efectivament, Inés Arrimadas ha assistit a tots els plens de la cambra catalana dels últims temps.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?