Sociedad

Suor i cames

L'Uni Girona obté la primera victòria al play off a partir de la defensa i el contraatac

L'equip gironí va fer un partit molt seriós i diumenge pot sentenciar l'eliminatòria a Vitòria

El club ha incorporat un reforç per al joc interior que ja podria debutar diumenge

Una acció del partit d'ahir. / Imatge: UniGirona

Girona

L'Uni va tenir un inici de partit, amb un parcial de 8-0, que presagiava un desenllaç fàcil però no ho va ser gens. Les basques, tot i que també tenien importants baixes, van complicar molt l'existència i al final del primer quart manaven de 4 (12-16).

Però al segon quart va aparèixer un Uni Girona extremadament fi en defensa. Tot i no acabar de dominar el rebot, el conjunt gironí va secar el visitant en atac, va poder córrer i si no va arribar al descans amb més renda (33-29) va ser pels errors en atac i per l'extremada fiablitat del llançament exterior de l'Araski.

Gabby Williams va fer una exhibició a les dues cistelles, amb rebots, taps, recuperacions i conduccions vertiginoses, i Laia Palau va saber trobar els forats a la defensa vitoriana.

Èric Surís, entrenador Uni Girona

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000184506/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'Uni va seguir sent fiable en defensa en la represa i també va trobar les cistelles a prop de l'anella que se li havien negat als dos primers quarts. Això li va permetre arribar a l'últim quart amb un +13 que no assegurava la victòria però que aplanava molt el camí.

L'Araski va seguir dins del partit fins al final, per moments, amb un pèl de fortuna, com quan va anotar dos triples sobre la botzina de la possessió. Però l'Uni no va permetre mai que la renda baixés per sota dels 7 punts i va acabar imposant-se per 69-59.

Diumenge el conjunt gironí disposarà de la primera oportunitat per sentenciar l'eliminatòria a pista contrària. Un partit que ja podrà disputar la nova incorporació, la pivot Pierre Louis (23a 1'94), que ha jugat a Gipuzkoa i Quesos El Pastor aquesta temporada. Substituirà la brasilera Nadia Colhado. Ahir ja va presenciar el partit de Fontajau.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00