Sociedad

Aturem C-32 demana que els jutjats aturin el nou projecte

El portaveu Joan Mora assegura que es destruiran 30 hectàrees de bosc

Una de les màquines treballant en les obres prèvies a l'allargament de la C-32 / Cedida per Territori i Sostenibilitat ACN

Blanes

El Departament de Territori ha començat els treballs per desviar les canonades, el telèfon i altres serveis. Són feines prèvies a que comencin les obres per allargar l'autopista del Maresme fins a Lloret de Mar.

És el segon intent per allargar aquesta carretera després que fa dos anys anys el Tribunal Superior de Justícia deixés a l'aire el projecte perquè no s'havien fet els tràmits ambientals corresponents. La plataforma Aturem la C-32 diu que demanaran que els jutjats tornin a aturar aquest segon projecte.

Joan Mora, portaveu de la plataforma C-32

07:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000184537/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Denuncien que aquesta autopista, amb tres carrils, destruirà 30 hectàrees de boscos i que faran despertar projectes per urbanitzar a l'entorn del nou tram de la carretera.

El govern i els empresaris -en canvi- han defensat des de fa dècades aquesta carretera per millorar l'accés al sud de la Costa Brava i treure el trànsit a les carreteres comarcals que durant l'estiu col·lapsa els accessos de Blanes i Lloret.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00