Sociedad
MODEL D'ESTAT

L'EFA defensa els Coprínceps per garantir la independència d'Andorra

La celebració de la 18a assemblea general de l'entitat ha servit per commemorar el 600 aniversari del Consell de la Terra i posar en valor les institucions del país

El copríncep episcopal, Joan Enric Vives, al costat del president de l'EFA i del cap de Govern en funcions durant el dinar de celebració de l'assemblea de l'entitat durant el qual Isidre Bartumeu va pronunciar una conferència sobre el valor del coprincipat. / M.M. ANA

Andorra la Vella

L'Empresa Familiar Andorrana defensa la necessitat dels coprínceps per mantenir la independència d'Andorra.

El president de l'associació civil privada, Francesc Mora, ha assegurat que "és fonamental l'ordre constitucional amb la figura dels coprínceps".

Aquestes declaracions s'han fet en el marc de la celebració de la 18a assemblea general de l'EFA, que ha servit per commemorar el 600 aniversari del Consell de la Terra i posar en valor les institucions del país com a "garants de la independència" del país.

La commemoració ha comptat amb la conferència del notari Isidre Bartumeu que ha volgut posar en relleu la figura dels coprínceps i el seu paper en la defensa del país quan s'ha vist amenaçada per tercers.

Més enllà de l'acte, que ha comptat amb la presència del copríncep episcopal, Joan-Enric Vives; el cap de Govern en funcions, Toni Martí; i la subsíndica Mònica Bonell, Francesc Mora ha volgut destacar el bon estat de salut de l'EFA i ha assenyalat el fet que a Andorra no hi ha la problemàtica del canvi generacional en l'empresa perquè els hereus agafen les regnes de l'empresa i aquesta persisteix.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00