Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 22 de Octubre de 2019

Otras localidades

Tarragona acomiada la regidora socialista Ana Santos

L'ajuntament ha acollit un multitudinari acte d'homenatge.

El Saló de Plens ha quedat petit durant el comiat. Les principals autoritats tarragonines, regidors i ex regidors, companys de partit, col·lectius socials i entitats del tercer sector han volgut acompanyar a la família i transmetre-li la seva estima cap a Santos, traspassada recentment.

Una gran fotografia seva ocupava l'espai central, i la música d'un violí ha estat l'acompanyament a les paraules pronunciades primer pel seu fill Mario i després per l'alcalde de la ciutat, qui ha obert i tancat l'acte. Ballesteros ha començat agraïnt a tots els partits polítics el seu suport i el gest simbòlic de suspendre l'enganxada de cartells de la primera nit de campanya electoral: "això vol dir que som adversaris però no enemics, i que per sobre de tot busquem el bé comú".

El batlle ha continuat fent un perfil de Santos i de la seva trajectòria, ressaltant la seva tasca com a encarregada de l'Àrea de Serveis a la Persona i com a impulsora de la campanya "Respecta'm": "optimista, positiva i lluitadora convençuda. Recordar-la cada dia és la millor manera de mostrar-li la nostra estima infinita".

L'homenatge ha posat el punt i final amb un silenci commovedor trencat només per les notes musicals del Cant dels Ocells.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?