Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

El Mercat de Sant Antoni limita les visites turístiques

Des d'avui no poden accedir al mercat els grups de més de 15 persones

El Mercat de Sant Antoni de Barcelona ha decidit posar límit a les visites turístiques. Des d’aquest divendres està prohibida l’entrada als grups de més de 15 persones els divendres i els dissabtes, que són els dies de més afluència de clients. Una limitació que s’ha aplicat a petició dels paradistes davant l’interès turístic que genera el nou mercat. I és que segons els informes que ha fet l’Ajuntament de Barcelona, una concentració de 15 persones és suficient per impedir el normal flux de gent a l’interior del mercat.

A més, també des d’avui, els vigilants del Mercat de Sant Antoni podran fer fora els grups de turistes, grans o petits, que impedeixin el pas als clients, mengin fora dels espais habilitats per a aquest ús o alterin el normal funcionament del mercat. Una restricció que també incorpora el Mercat de la Boqueria, que ja fa mesos que ha restringit les visites en grup.

L’objectiu, en definitiva, “és garantir la convivència de visitants i clients i assegurar el normal funcionament de la principal funció dels mercats que és vendre productes als seus clients”, detalla el regidor de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?