Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

El Bon Pastor acollirà un museu sobre l'habitatge

L'Ajuntament de Barcelona conservarà una illa de les cases barates del Bon Pastor com a testimoni del passat obrer del barri

L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat el Pla Especial Urbanístic que permetrà conservar i museïtzar una illa de les cases barates del Bon Pastor, al districte de Sant Andreu.

Aquest projecte de conservació i museïtzació s’està fent amb la participació directa dels veïns del barri que hi estan aportant objectes i coneixement, i amb la col·laboració del Museu d’Història de Barcelona-MUHBA. El seu director, Joan Roca, detalla que es conservarà una illa de 16 cases situada entre els carrers Tàrrega-Claramunt i Bellmunt-Barnola.

Quatre d'aquestes cases es rehabilitaran i mostraran l'evolució d'aquests habitatges obrers en diferents períodes, quatre més seran espais expositius on s’explicarà la historia de l’habitatge a Barcelona, i les vuit restants seran equipaments pel barri com ara sales de reunions, espais de treball o sales d’actes.

L’empresa municipal BIMSA treballa en la redacció d’aquest projecte i la intenció és tenir-lo llest a finals d’any i poder fer les obres entre 2020 i 2021.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?